FAMILJELOPPET & FAMILJEFESTIVALEN PÅ BAUHAUS-GALAN
STOCKHOLMS STADION 30 MAJ

ÅRETS STORA FAMILJEFEST!

Den 30 maj blir en dag full av roliga upptåg och aktiviteter. Familjefestivalen är en fest för både stora och små. Du kan testa Bumper Ball, hoppborg, hinderbana, Pokémonjakt, ansiktsmålning och mycket, mycket mer. Dessutom uppträder Wiktoria och Pidde P. BAUHAUS-galan bjuder på gratis inträde till galan så du har också chans att kunna titta på när världsstjärnorna värmer upp inför galan, har du tur kan du få ta selfies och autografer av dina idoler.

Familjeloppet går av stapeln, kl: 16.00 med start vid Sofiatornet. Kom med hela familjen och spring loppet där alla är vinnare! Alla kan vara med – oavsett ålder och ni väljer själva om ni vill springa, gå, powerwalka, småjogga, rulla  eller spurta. Familjeloppet går i Lill-Jansskogen och är c:a 1,2 km. Loppet är gratis och alla barn som deltar får medalj! Det finns begränsat antal platser till loppet så se till att anmäla din familj redan idag.

 

Information

När – 30 maj
Var – Sofiatornet, Stockholms Stadion
Tid – Loppet startar 16.00
Familjefestivalen är öppen: 13.00-22.00

Dagens Schema

15.45 Uppvärmning
16.00 Start Familjeloppet
17.30 Wiktoria uppträder på Familjefestivalen
18.30 Bauhausgalan

ANMÄL DIN FAMILJ

Här kan du anmäla dig till Familjeloppet. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att gå eller springa med barnvagn och rullstol. Det finns ett begränsat antal platser till loppet.

Anmäl dig här
Godkännande - bilder och personuppgifter