FAMILJELOPPET I HANINGE 19 MAJ 2018

ICA MAXI HANINGEDAGEN MED FAMILJELOPPET

Äntligen är det dags för årets stora familjefest! Kom med hela familjen till Rudans friluftsområde och spring loppet som är till för hela familjen! Familjeloppet är ett glädjefyllt lopp för stora och små och är helt gratis. Alla kan vara med – oavsett ålder och ni väljer själva om ni vill springa eller gå. Alla barn som genomför loppet får medalj! Familjeloppet går runt Maxinge-slingan som är ca 2,3 km och barnvagns- och rullstolsvänlig. Friskis&Svettis håller i uppvärmningen! Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj idag!

PROVA PÅ-AKTIVITETER

Medarrangörer till dagen är Ica Maxi Haninge, verksamheten Barn till ensamma mammor – Fryshuset och Jordbro IF!  Efter Familjeloppet kan man prova på roliga aktiviteter så som bumperball, cykla din egen smoothie, spela basket, ansiktsmålning, se dansuppvisning, familjeunderhållning och mycket mer! Alla som deltar i loppet får även en korv med bröd och en dricka. Hela dagen är gratis för din familj och full av roliga aktiviteter så passa på att boka in dagen i kalendern redan nu!

Information

När – 19 maj 2018
Var – Rudans friluftsområde
Tid – 10.00-14.00
Hitta hit – Gå över gångbron vid Handens pendeltågstation

Dagens Schema

10.00 Uthämtning av nummerlapp
10.45 Uppvärmning med Friskis&Svettis
11.00  Start för Familjeloppet
11.30 – 14.00 Prova på-aktiviteter
12.30 Familjeunderhållning med Prinsessan och Prinskörven
13.00 Dansuppvisning med Blackout Family

ANMÄL DIN FAMILJ!

Den digitala anmälan är stängd, men välkommen att anmäla din familj på plats i Rudans Friluftsområde på lördag 19/5 kl 10.00-10.45. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att springa eller gå med barnvagn och rullstol.