FAMILJELOPPET I KUNGSBACKA  7 JUNI

FAMILJELOPPET FIRAR 5 ÅR!

Familjeloppet är ett glädjefyllt lopp för stora och små och är helt gratis. I år är det 5-årsjubileum och vi firar med att arrangera Familjeloppet vid Tjolöholms Slott i samband med Barnens sommarkalas. Promenera, jogga eller gå den 1,5 km långa banan. Det går också bra att ta sig fram med barnvagn eller rullstol. Ett fint tillfälle att njuta av den friska luften, vackra miljön och umgås. För att delta behöver du anmäla minst en vuxen och ett barn. Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj idag. Alla barn som är med får medalj och frukt!

Alla som anmäler sig och fullföljer loppet får gratis entré till Barnens sommarkalas!

AKTIVITETER

Barnens sommarkalas är en dag full av aktiviteter: Tjolöholmsäventyret – en aktivitets- och hinderbana med spännande gåtor och kluriga utmaningar, boklotteri, tipspromenad, lekutställning, pyssel och skattjakt. Man kan också klä ut sig, lära sig hur man sår och testa att gå på styltor. Varité Vagant uppträder och naturligtvis är maskoten Lubberkin där. Foodtrucks finns på området och även möjlighet att ta med sig egen picknick. Barnens sommarkalas är öppet 10.30 – 16.00.

Information

När – 7 juni 2019
Var –  Tjolöholm Slott, Kungsbacka
Tid – 12.00

Dagens Schema

10.30 – 11.20 Uthämtning av nummerlappar
11.30  Uppvärmning
12.00 Start för Familjeloppet

ANMÄL DIN FAMILJ!

Här kan du anmäla dig till Familjeloppet. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att gå eller springa med barnvagn och rullstol. Om du anmäler dig och genomför loppet får du gratis entré till Barnens sommarkalas.

Anmäl dig här
Godkännande - bilder och personuppgifter
Add Text or HTML