FAMILJELOPPET I KUNGSBACKA  9 JUNI

HÄNG MED I LOPPET FÖR HELA FAMILJEN!

Äntligen är det dags för årets stora familjefest! Kom med hela familjen till Stora Torget i Kungsbacka och spring loppet som är till för hela familjen. Familjeloppet är ett glädjefyllt lopp för stora och små och är helt gratis. Alla kan vara med – oavsett ålder och ni väljer själva om ni vill springa eller gå. Alla barn som genomför loppet får medalj. Familjeloppet går från Stora Torget och är ca 1,8 km och är barnvagns- och rullstolsvänlig. Vi kommer värma upp och sen avsluta med stretching tillsammans. Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj idag.

För att springa Familjeloppet behöver du anmäla minst en vuxen och minst ett barn. Tillsammans kommer vi springa en sträcka på 1,8 km.
Hela dagen är gratis för din familj och full av roliga aktiviteter så passa på att boka in dagen i kalendern redan nu.

AKTIVITETER

Efter Familjeloppet bjuds det på frukt och det finns massor av roliga aktiviteter b.la. ansiktsmålning, familjeunderhållning och mycket mer. Vi värmer upp tillsammans med Funkykidz. Hela dagen är gratis för din familj och full av roliga aktiviteter så passa på att boka in dagen i kalendern redan nu.

Missa inte att ta med barnen till ”Bokbussen” som kommer att finnas där under dagen. Här kan ni hitta massvis med tips och inspiration till sommarens läsning.

Information

När – 9 juni 2018
Var – Stora Torget i Kungsbacka
Tid – 10.00 – 12.30

Dagens Schema

10.00 – 10.30 Uthämtning av nummerlappar
10.40  Uppvärmning med Funkykidz
11.00 Start för Familjeloppet

ANMÄL DIN FAMILJ!

Den digitala anmälan är stängd, men välkommen att anmäla din familj på plats i Kungsbacka på lördag 9/6 kl 10.00-10.30. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att springa eller gå med barnvagn och rullstol.