KLARA FÄRDIGA SPORTA!  SOLNAHALLEN 20 OKTOBER 2018

KLARA FÄRDIGA SPORTA – EN DAG FULL AV RÖRELSEGLÄDJE OCH MED FAMILJELOPPET!

Den 20 oktober fyller En Frisk Generation, tillsammans med adidas, Solnahallen med roliga prova-på-aktiviteter. I anslutning till hallen går Familjeloppet av stapeln. Kom med hela familjen och spring loppet som är ett glädjefyllt lopp för stora och små. Alla kan vara med – oavsett ålder och ni väljer själva om ni vill springa eller gå. Familjeloppet går runt Skytteholmsparken, är c:a 1,8 km och barnvagns- och rullstolsvänlig.

 

PROVA PÅ-AKTIVITETER

Medarrangörer till dagen är adidas och 10-14 går det att prova på olika aktiviteter inne i Solnahallen, innebandy, fotboll, hand-the-ball, rullstolsbasket, hinderbana och löpning. Alla barn som har deltar i Familjeloppet får en t-shirt från adidas. Hela dagen är gratis för din familj så passa på att anmäla både barn och vuxna till denna familjefest som är full av upplevelser! Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj idag!

Information

När – 20 oktober 2018
Var – Solnahallen och Skytteholmsparken
Tid – 10.00-14.00, loppet startar 11.00
Hitta hit – Ankdamsgatan 46

Glöm inte att ta med inneskor för aktiviteterna i Solnahallen!

Dagens Schema

09.30 Hämta nummerlapp
10.45 Uppvärmning
11.00  Start för Familjeloppet
10.00 – 14.00 Prova på-aktiviteter

ANMÄLAN TILL FAMILJELOPPET PÅ PLATS

Anmäl dig och din familj till familjeloppet på plats vid Solnahallen på lördag 20/10 09.30-10.45. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att springa/ gå med barnvagn och delta med rullstol.

Det finns ett begränsat antal platser kvar. Även om ni inte får plats att springa Familjeloppet, så är ni varmt välkomna att delta under dagens andra aktiviteter.