Ge bort ett äpple i jul

En gåva från dig gör det möjligt för oss att arbeta vidare för att Sverige ska ha världens friskaste barn. Just din gåva används kanske till en oförglömlig skiddag, ett energifyllt innebandypass, en upptäcktsfärd i skogen, en fruktstund med kompisarna eller en middag med familjen. Vi vet att det gör skillnad.

Stöd En Frisk Generations arbete med att motverka ohälsa och utanförskap. Var med och ge fler barn och familjer kunskap och verktyg till ett mer aktivt liv, bättre hälsa och en inkluderande gemenskap.

Bidra till att fler familjer kan bli en del av En Frisk Generation

Beställ ett gåvobevis för 100 kronor till dig själv eller till någon annan genom att mejla till info@enfriskgeneration.se och ange Gåvobevis i ärendefönstret eller ring oss på 0708-543588.

Det går också bra att swisha valfritt belopp till 123 634 62 33 eller sätta in en gåva på vårt bankgiro 5472-6120.

Vill ditt företag skänka en större julgåva? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

SE FILMER OM VÅR VERKSAMHET

Här kan du se två filmer om vår verksamhet. Dels en animerad film i form av vår årsberättelse för 2015 där vi summerar ett fartfyllt och intensivt år (Läs mer om vårt år 2015 här) och dels en film om vår verksamhet i stort där du får möta såväl medlemmar som Verksamhetschef Anja Nordenfelt och Mai-Lis Hellènius från Karolinska Institutet. Klicka här för att se fler filmer om vår verksamhet.

VILL DU VETA MER?

Har du några frågor eller vill veta mer om du kan stötta vår verksamhet kontaktar du:

Anja Nordenfelt, Verksamhetschef
anja@enfriskgeneration.se
070 – 974 02 92