Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller är nyfiken på En Frisk Generation? Här hittar du kontaktuppgifter till alla oss som arbetar inom En Frisk Generation. Tveka inte att kontakta oss!

Janna Hellerup Ulvselius

Styrelsordförande 

Janna har en lång erfarenhet från föreningslivet och har sin bakgrund i både näringsliv och civilsamhälle. Under 13 år arbetade Janna med att bygga upp Stockholms Stadsmissions sociala företag och utveckla organisationens arbete med arbetsintegration. Med sin långa erfarenheten av att arbeta i ideell sektor, tidigare arbete med försäljning och senaste uppdrag som vd på en kommunikationsbyrå, ska Janna få organisationen att öka takten så att fler kan få del av En Frisk Generations erbjudande.

Så här säger Janna om hälsa
”Att röra på sig ska vara roligt! Som handbollsspelare och handbollstränare vet jag hur viktigt det är att ta hand om sig och bygga en stark kropp för att kunna gå ut på planen och ge järnet.”

Kontakta Janna

janna@enfriskgeneration.se
070 – 85 43 588

Anja Nordenfelt

Verksamhetschef, Hälsopedagog

Anja har arbetat vid Karolinska Universitetssjukhuset på Rikscentrum Barnobesitas i närmare 10 år. Anja ansvarade för det uppmärksammade STOPP-projektet (Stockholm Obesity Prevention Program), som involverade 4500 skolbarn från 13 skolor i Stockholmsområdet. Syftet med STOPP var att se om man med ändrad kost och ökad aktivitet i skolan och på fritids kunde förebygga övervikt och fetma.

Så här säger Anja om hälsa
”För mig är hälsa ingen självklarhet. Jag vet att jag har min hälsa till låns och att jag måste förvalta den väl, med rätt kost och fysisk aktivitet. Jag upplever motion som balsam för själen!”

Kontakta Anja

anja@enfriskgeneration.se
070 – 97 40 292

Maria Sandegård

Projektledare, Hälsopedagog

Så här säger Maria om hälsa
”Vi har en kropp, och den måste vi förvalta på bästa sätt. Det är ju faktiskt det enda som vi bär med oss hela livet. Hälsa är en kombination av flera områden, där alla dessa områden måste fungera för att man ska må bra. Fysisk aktivitet är en del som hjälper min kropp att vara frisk och stark. Prioriterar jag att motionera, så faller alla andra bitar på plats också. Den främsta fördelen med att motionera är att jag alltid får ny energi som hjälper mig att möta vardagen på allra bästa sätt.”

Kontakta Maria

maria@enfriskgeneration.se
070 – 68 19 300

Anna Sund (Föräldraledig)

Projektledare, Folkhälsovetare

Så här säger Anna om hälsa
”Jag tycker att du ska se din hälsa som ett bankkonto; om du inte gör någon insättning kan du inte förvänta dig att ha något på kontot. Ju mer du däremot investerar i din hälsa desto större avkastning kommer du att få i form av livskvalité och glädje. Och det skapar i sig ett positivt flöde för ju mer energi & glädje du delar med andra desto mer kommer du att få tillbaka!”

Kontakta Anna

anna@enfriskgeneration.se

Jonas Petros

Hälsokoordinator i Upplands Väsby kommun

Kontakta Jonas

jonas@enfriskgeneration.se
072-50 04 657

Amer Al-Mahtar

Hälsokoordinator i Haninge kommun

Så här säger Amer om hälsa
”Vi behöver röra på oss för att må bra! Fysisk aktivitet är en viktig del i vårt liv. Det kan hjälpa dig att få mer energi och minska din stress för att lättare kunna nå dina mål.  Jag har provat nästan alla idrotter men fotboll, simning, kickboxing och yoga är mina favoriter!  Jag rekomenderar alla att röra på sig mer för att vi tillsammans ska kunna bygga en frisk generation.

Kontakta Amer

amer@enfriskgeneration.se
073 – 76 95 320

Li Pergament

Hälsokoordinator i Haninge kommun

Kontakta Li

li.pergament@haninge.se
070-60 63 219

Eva Bjälkander

Hälsokoordinator i Kungsbacka Kommun

Så här säger Eva om hälsa
”Hälsa är när man mår bra i kropp & knopp, och livet flyter på,  då är det lätt att ta den för givet! Tycker att hälsa är så mycket mer än kost och motion, det är känslor och allt runt omkring som också påverkar vårt välbefinnande och hur vi mår. Med rätt ”verktyg”, frisk luft, rörelse, att göra saker man mår bra av, skratta mycket och ha härliga människor omkring sig – så tror jag de flesta finner en go harmoni i livet, och mår bra. Å det skall ju vara gott att leva!”

Kontakta Eva

Eva.bjalkander@kungsbacka.se
070 – 08 15 224

Zara Lindell

Hälsokoordinator i Helsingborg Stad 

Så här säger Zara om hälsa:

”För att vi ska må som bäst och ha en bra hälsa så är det lika viktigt att vi rör på oss, äter hälsosamt och att vi har nära och trygga relationer.
Vi behöver röra på oss! Träning förbättrar din fysik och är en livshöjare av stora mått för såväl ditt psykiska välmående som kroppen i stort. Precis som när det gäller att hitta ditt favoritsätt att varva ner, gäller det att hitta den typ av träningsform som faller dig bäst i smaken. När du hittar den kommer du känna glädje och mindre motstånd i att komma iväg och träna. Du boostar din energinivå och du blir piggare och gladare. Njut av livet!”

Kontakta Zara:

Zara.lindell@helsingborg.se
073 – 15 33 836

Göran Andersson

Hälsokoordinator i Helsingborg Stad 

Så här säger Göran  om hälsa:

”Vi behöver röra på oss för att må bra. Träning ökar din livskvalitet, du mår bättre, blir gladare och sover bättre. En bra kost gör också att ditt välbefinnande blir bättre! Hälsa är även mentalt, att ha en fungerande träning och goda matvanor gör att vårt mentala mående blir till det bättre. Glöm inte bort att vila också är viktigt! En sund själ i en sund kropp.”

Kontakta Göran:

Goran.andersson@helsingborg.se
073 – 15 338 40

Huvudkontor i Stockholm

Insamlingsstiftelsen En frisk generation
Norrsken House
Birger Jarlsgatan 57c
S-113 56 Stockholm
info@enfriskgeneration.se