FAMILJELOPPET I UPPLANDS VÄSBY 2 JUNI

HÄNG MED I LOPPET FÖR HELA FAMILJEN!

Äntligen är det dags för årets stora familjefest! Kom med hela familjen till Smedbydagen och spring loppet som är till för hela familjen. Familjeloppet är ett glädjefyllt lopp för stora och små och är helt gratis. Alla kan vara med – oavsett ålder och ni väljer själva om ni vill springa eller gå. Alla barn som genomför loppet får medalj. Familjeloppet går runt yttre Smedbyspåret som är ca 1,7 km och barnvagns- och rullstolsvänlig. Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj idag.
För att springa Familjeloppet behöver du anmäla minst en vuxen och minst ett barn. Tillsammans kommer vi springa sträckan på 1,7 km.

AKTIVITETER

Årets Familjelopp kommer att gå av stapeln på Smedbydagen där det kommer finnas massor av olika aktiviteter i anslutning till den. Efter loppet kommer det invigas en ny aktivitetspark och det kommer bl.a. finnas hoppborg, frågesport, frispeegolftävling och caféservering. Hela dagen är gratis för din familj och full av roliga aktiviteter så passa på att boka in dagen i kalendern redan nu!

Information

När – 2 juni 2018
Var – Smedbyspåret
Tid – 10.00

Dagens Schema

10.00 – 10.45 Hämta nummerlapp
11.00 Uppvärmning
11.15 Start för Familjeloppet
12.00 Invigning av aktivitetspark

ANMÄL DIN FAMILJ!

Här anmäler du dig och din familj. Du kan minst anmäla en vuxen och ett barn. Det går bra att spring/ gå med barnvagn och rullstol.

Anmäl dig här
Godkännande - bilder och personuppgifter