Pure heart – All hands

 

Vi samarbetar med Handbolls – EM 2016!

Under vecka 47 har deltagande familjer i En Frisk Generation haft en fantastisk möjlighet att träna handboll tillsammans med tjejer från landslaget! Samarbetet har varit igång under veckan i samtliga kommuner som En Frisk Generation samarbetar med; Haninge, Kungsbacka och Helsingborg.

Johanna Ahlm, Therese Wallter och Emma Hawia har inspirerat deltagande familjer med roliga och utmanade handbolls-övningar! Vi vet att flera deltagare blivit peppade på att börja spela handboll efter att de testat på sporten tillsammans med tjejerna.

En Frisk Generation vill säga stort tack till Johanna, Therese och Emma för en jätterolig handbollsvecka!

Vill du läsa mer om Handbolls- EM 2016?

Läs gärna om vad Matilda Boson, ansvarig för Handbolls-EM skriver här nedan:

”Den 4-18 december spelas EM i handboll i fem svenska städer. Mästerskapets avkast sker på Hovet i Stockholm den 4 december och finalen spelas den 18 december på Scandinavium i Göteborg.

Ett mästerskap i handboll handlar om mer än att vinna eller förlora – det handlar om engagemang, hjärta och gemenskap. Det är viktigt för EM organisationen att nå ut med handboll till fler än de som vanligtvis spelar handboll.

EM:s slogan – Pure Heart. All Hands. – handlar om känslor och att alla händer behövs. För oss är En Frisk Generation precis det, Pure Heart. All Hands. ”