Rekrytering av nya medlemmar!

En frisk generation rekryterar nya familjer!

Nu är vi igång med att rekrytera nya familjer inför hösten! Vi besöker alla klassrum med barn som ska börja årskurs 2 efter sommaren. Vi ringer även alla föräldrar och berätta om deras möjlighet att börja i En frisk generation tillsammans som familj. Har du fått ett samtal från oss eller har du hört från ditt barn att vi har varit och besökt deras klassrum? Här kan du hitta information om oss, läsa vad andra familjer tycker om att vara medlemmar och hitta intresseformuläret där du kan anmäla dig och din familj redan idag.

Träning och upplevelser ett helt år!

Till våra aktiviteter är hela familjen välkommen. Alla kan vara med, oavsett ålder. Tillsammans tränar vi och provar på ett brett utbud av aktiviteter och idrotter. Fokus ligger alltid på glädje och gemenskap, inte på prestation och tävling. På våra aktiviteter hjälps vi åt och peppar varandra genom årets alla utmaningar. Vi tränar två gånger i veckan och varje månad provar vi två olika typer av aktiviteter, exempelvis: Under oktober tränar gruppen volleyboll på tisdagarna och basket på lördagarna. Nästa månad provar vi två andra aktiviteteter. På så sätt får ni under året komma i kontakt med en stor del av det lokala föreningslivet och förhoppningsvis hittar ni aktiviteter som ni vill fortsätta med. Ni kommer få testa på allt ifrån fartfyllda pass i skolan idrottshall till harmoniska friluftsaktiviteter i skogen. Kanske hittar ni en aktivitet ni inte trodde att ni skulle tycka om? I En frisk generation kan ni få chansen att kliva utanför er bekvämlighetzon och öka er självkänsla genom att våga prova något nytt.

Under året kommer ni att lära känna nya familjer och skaffa många nya vänner och bekanta. Sammanhållning i gruppen är något vi värdesätter högt för att alla ska känna sig välkomna och en del i gemenskapen. Vi pratar även mycket om hur man är en bra kompis, vikten med hälsosam kost samt varför det är bra för kroppen och knoppen att vi håller oss fysisk aktiva.

Har du ett barn som ska börja i årskurs 2?

En frisk generation finns till hösten i 4 kommuner. Har du ett barn som ska börja i årskurs 2 i någon av följande skolor har du och din familj möjlighet att bli medlemmar:

Vikingaskolan & Höglundaskolan – Haninge kommun
Gullingeskolan – Spånga Tensta
Gullregnskolan – Kungsbacka kommun
Nanny Palmkvistskolan – Helsingborg

SE FILMER OM VÅR VERKSAMHET

Här kan du se två filmer om vår verksamhet. Dels en animerad film i form av vår årsberättelse för 2015 där vi summerar ett fartfyllt och intensivt år (Läs mer om vårt år 2015 här) och dels en film om vår verksamhet i stort där du får möta såväl medlemmar som Verksamhetschef Anja Nordenfelt och Mai-Lis Helènius från Karolinska Institutet.