Bli vår nya praktikant!

Praktik på En Frisk Generation

Insamlingsstiftelsen En Frisk Generation söker en person som vill göra praktik våren 2018. En Frisk Generation har sitt kontor på Norrsken House på Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm.

Vi söker en person som gillar att få ett uppdrag och sedan självständigt ta sig an det. Du får gärna vara intresserad av frågor som rör hälsa, integration och jämlika levnadsvillkor. Vi söker någon som har möjlighet att praktisera under en längre period och gärna inom ramen för en utbildning

Kommunikation och sociala medier

Vi söker en praktikant som t.ex. går en utbildning inom journalistik, kommunikation eller PR och har en längre sammanhängande praktikperiod. Du bör vara intresserad av sociala medier och bra på att skriva. En fördel är om du kan Word Press och du bör kunna hantera Instagram, Twitter och Facebook. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och kan innefatta allt från skrivuppdrag och events till insamling av information och research. Vi är en liten organisation där vi sköter allt själva, så det är positivt om du är intresserad av att prova på lite olika områden, även om fokus är på kommunikationsarbete.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till janna@enfriskgeneration.se

Vi eftersträvar jämställdhet, jämlikhet och mångfald på vår arbetsplats. Därför vill vi gärna ha sökanden med många olika bakgrunder.

Om du har frågor om praktiken så hör av dig till janna@enfriskgeneration.se 0708-54 35 88.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 2018-12-17

Vi kommer att träffa kandidater löpande.

För mer in formation om vår verksamhet surfa in på www.enfriskgeneration.se