Så tycker våra deltagare

Det bästa med vårt arbete är att träffa våra härliga familjer! Här kan ni se en film och läsa vad några av våra deltagare tycker om En Frisk Generation.

Hör deltagarna berätta

Det bästa med vårt jobb är att träffa våra härliga familjer! De inspirerar oss och ger energi att jobba ännu hårdare för en mer hälsosam livsstil. Här kan du träffa några av våra deltagare som berättar vad de tycker om En Frisk Generation.

Niclas Lillman, förälder

”Vi har fem barn och springer mellan dagis, skola och arbete och diverse olika aktiviter. Tack vare En Frisk Generation har vi blivit mycket mer fysiskt aktiva – tillsammans. Vi pratar ofta om och refererar till saker som vi gjort under aktiviteterna.

Allt vi behöver göra är att ta oss till aktiviteten och väl på plats fungerar allt smidigt, både med mat och träning. Vi behöver inte ens laga mat när vi kommer hem! Förutom att barnen har sina kompisar här, har även vi vuxna hittat varandra. En Frisk Generation är som en utökad familj för oss.

Men bäst av allt är att är att vår familj gör saker tillsammans. En frisk generation är en positiv del av våra liv. Tack för det!”

Behiye Izgin, förälder

”Det bästa med EFG är att hela familjen får delta tillsammans i olika kostnadsfria aktiviteter. Vi har roligt samtidigt som vi får röra på oss. Jag tycker att alla familjer borde få ta del av EFG.

Vi får en möjlighet att prova på aktiviteter som vi själva inte kan ordna. Våra ledare inspirerar och hjälper oss att tänka på att leva hälsosamt. EFG har fått min familj att bli aktivare och gladare!”