Tillsammans för En Frisk Generation!

VÅRA AMBASSADÖRER!

En Frisk Generation presenterar idag Michel Tornéus som den sista av fyra nya ambassadörer för stiftelsen. Tillsammans vill de inspirera barn och föräldrar till ett mer aktivt liv och hjälpa barnen att växa upp till starka och friska individer.

En Frisk Generation är en idéburen organisation som arbetar för att alla barn i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. De arbetar med att engagera barnfamiljer i områden där resurser många gånger är begränsade.

Med egen erfarenhet och kompetens inom områden som idrott, motion och friluftsliv ska En Frisk Generations ambassadörer bidra till att nå visionen – Att Sverige ska ha världens friskaste barn!

De senaste veckorna har Patricia Axling, Anna Sunneborn och Oskar Kihlborg presenterats och idag presenterar En Frisk Generation Michel Tornéus som ambassadör. Michel är friidrottare och uppvuxen i Botkyrka, söder om Stockholm. Han har hjärtat på rätta stället och brinner för att inspirera fler familjer att röra på sig. Michel tycker att det viktigaste är att ha kul på vägen.

En Frisk Generation är glada över att de nya ambassadörerna valt att engagera sig i stiftelsen.

-Det känns så roligt att dessa härliga förebilder vill stödja oss. Det kommer att betyda mycket för barn och föräldrar som deltar i vår verksamhet, säger Anja Nordenfelt, verksamhetschef.

Läs mer om ambassadörerna här!